Taller gratuït i sorteig a la #nitlila

El divendres 11 de juliol els comerciants del barri de Gràcia celebrem la “Nit Lila del Comerç de Gràcia”.

Ens guarnim de lila per celebrar aquesta màgica nit on la llum serà la protagonista al nostre barri. Es diu de la nit de l’11 de juliol que apareix un especial efecte lumínic, una distorsió perceptiva dels colors vermells ens farà veure-ho tot d’una altra manera. Un efecte que estimularà la felicitat!

A Ifil, guiades per la lluna, experimentarem aquest canvi de llum i d’emocions amb l’obertura de la nostre botiga de 20 a 24h de la nit.

Per motivar-vos a passar una màgica nit amb nosaltres hem organitzat un taller gratuït (amb la compra del material) on un ensenyarem a teixir l’animalet nocturn per excel·lència, un mussol. Vosaltres escolliu si el teixiu amb ganxet o amb punt de mitja.

A mes, totes aquelles persones que facin una compra de 20 a 24h entraran en el SORTEIG d’una plaça per un taller temàtic a IFIL.

Us ho imagineu? una nit de felicitat a la vostre botiga de llanes!

nit_lila_gracia_juliol2014_plantilla2-page-001

——————–

Texto en Castellano

El viernes 11 de julio los comerciantes del barrio de Gracia celebramos la “Nit Lila del Comerç de Gràcia” (noche lila de los comercios de Gracia).

Nos vestiremos de lila para celebrar esta mágica noche donde la luz será la protagonista en nuestro barrio. Dicen de la noche del 11 de julio que aparece un especial efecto lumínico, una distorsión perceptiva de los colores rojos nos hará verlo todo de otra manera. Un efecto que estimulará la felicidad!

En Ifil, guiadas por la luna, experimentaremos este cambio de luz y de emociones con la apertura de nuestra tienda de 20 a 24h de la noche.

Para motivaros a pasar una mágica noche con nosotras hemos organizado un taller gratuito (con la compra del material) donde os enseñaremos a tejer el animalito nocturno por excelencia, un búho. Vosotr@s escogéis si lo queréis tejer a ganchillo o a punto.

Además, todas aquellas personas que hagan una compra de 20 a 24h entrarán en el SORTEO de una plaza para un taller temático en Ifil.

¿Os imagináis? una noche de felicidad en vuestra tienda de lanas!