Demà dissabte: Yarnbombing per l’escola Univers

Des dels seus inicis al 2009 l’Escola pública Univers ha estat en actiu , però en barracons, a hores d’ara els alumnes ja haurien de poder estar  en un edifici del carrer Bailèn comprat per l’Ajuntament per 15 milion d’euros, però si hi passeu ara no hi trobareu més que un mur que tapa un solar buit.

Aquest dissabte esteu totes convidades a participar en una acció de yarnbombing des de les 11h fins les 14h al C/ Verdi entre Terol i Or.

Porteu peçes  de qualsevol mida teixides en groc per folrar els arbres del carrer.

Farem:

Jocs cooperatius

Xocolatada popular i desgustació de pastissos

Taller intergeneracional per aprendre a teixir (amb les àvies del casal de la gent gran del C/ Siracusa)

Construïm l'escola nova del barri

Per això en el manifest:

Demanem a l’Ajuntament que acceleri la licitació de l’obra de l’aparcament projectat al soterrani de l’escola i que s’iniciïn aquestes obres el 2012.

Demanem a l’Ajuntament que promogui la signatura del conveni de construcció de l’escola amb la Generalitat i avanci els diners necessaris perquè l’edifici de l’escola es comenci a construir el 2013. Aquest avançament dels diners dels fons municipals té el precedent del que va fer el 2011 l’actual Govern de la ciutat amb l’Escola Mediterrània.

Volem el mateix tracte que va tenir el barri de la Barceloneta. Això permetria que l’Ajuntament pogués garantir la plena oferta de l’Univers per al curs 2014-2015, compromís al qual hauria d’arribar amb la ciutadania de Gràcia