Ja és Primavera a IFIL!

Vine a IFIl a veure com pots teixir la teva Primavera, ja tenim els patrons nous d’estiu i les noves qualitats de fils d’estiu, des de plastic reciclat fins a bambu, lli o paper!

REVIVE és un fil amb impacte ambiental zero, fet a partir de  cotó de texans reciclats i ampolles de plàstic reciclades, és fresc, lleuger i es presenta en colors mats i naturals. Perfecte per a teixir jaquetes,faldilles i complements d’estiu. PIMA COTTON Aquest cotó 100% de fibra larga es molt suau tant per a teixir peçes de nadó com per jaquetes i xals de dona. Disponible en una àmplia gama de colors, és un cotò fresc i versàtil que no pot faltar al teu stash d’estiu.

BAMBOO Fil de cotó i bambú extremadament suau i fresc perfecte per a teixir peçes de nadó, tops, samarretes d’estiu o xals.

CORAL: FIl de cotó 100% amb bouclé, dóna una textura mlt interessant a les teves peçes, mira  el patró de la nostra “CHAQUETA CORAL” per a nena i no et podràs resistir a  teixir-ne una!

AZAHAR és una llana amb la que pots aplicar volants de manera ràpida i fàcil a les teves peçes o les del teu nadó, has vist el nostre cubrepanyal amb volantets a darrere?  mira el vídeo aquí per veure com es teixeix.

DEGRADÉ SUN és un cotó que fa un canvi de color de manera progressiva, queda perfecte per a peçes de nadó o canalla.

Temis

TEMIS és un fil de cotó 100%  que varia de gruix i crea una textura voluminosa contrastada amb la part més prima del fil, es pot teixir sol o juntament amb un altre per donar-li més consistència. Mira com queda teixit!Duna aparador DUNA Fil de cotó 100% gruixut i fresc, amb una gran varietat de colors, molt combinable, pots teixir des de jaquetes fins a faldilles o tops.

GÉMINI és una malla de cotó que es pot teixir com un fil gruixudet o bé el podem obrir i fer volants a la mateixa pea que teixim. Mira les possibilitats que té. Si no saps con teixir-lo aquí tens el vídeo tutorial.

PAPER és un fil fet de celulosa 100% però es pot rentar! Té una textura fantàstica per a fer qualsevol tipus de complement d’estiu, des de la pamela que podeu veure a la foto fins a bosses, individuals, bols o fundes per a gerros.

Per a veure tota la nostra col.lecció d’estiu pots mirar la nostra web.

Dissabte passat varem fer la presentació de la col.lecció d’estiu per a totes les nostres clientes i va ser tot un éxit. Si en voleu veure les fotos, les teniu aquí.